Eventi

Eventi su naša specijalnost!

Zaduženi ste za organizaciju događaja? Želite da ponudite nešto novo i originalno? Bez brige – eventi su naša specijalnost!

Nudimo Vam organizaciju koji bi u potpunosti mogla da zadovolji Vaše potrebe kao i očekivanja Vaših gostiju. Bilo da organizujete konferenciju za štampu, proslavu ili tematsku zabavu, snimate video ili želite da Vaše zvanice prisustvuju ekskluzivnom događaju u Muzeju – obratite nam se sa potpunim poverenjem.

Muzej iluzija predstavlja pravi izbor za sve koji cene neobičnu arhitekturu, kulturu sadržaja, zabavnu edukaciju i nesvakidašnju iluziju. Naše iskustvo i stručnost rezultirali su osmišljavanjem, organizacijom i realizacijom niza poslovnih i svečanih korporativnih događanja, promocija proizvoda i usluga i tematskih proslava.

Muzejski prostor i eksponati prikladni su za brendiranje i marketinšku promociju, a tematske prostorije osiguravaju odličnu pojavnost na društvenim mrežama već tokom samog događaja.

Vaše zvanice u Muzeju postaju aktivni učesnici na društvenim mrežama koje imaju ključnu ulogu u promociji brendova, proizvoda i usluga. Naš stručni tim će na Vaš zahtev obezbediti mikrofon, projektor, osvetljenje, organizovati ketering, predavača, Deda Mraza ili iluzionistu – u zavisnosti od Vaših želja i potreba.

Istražite muzejsku postavku sačinjenu od holograma, optičkih iluzija, rupa bez dna i neobičnih soba i ponudite zaposlenima ili partnerima potpuno novi doživljaj! Odvažite se da odaberete neočekivano!

Za informacije i rezervacije nas kontaktirajte putem mejla info@muzejiluzija.rs ili na +381 63 611 911, s obzirom na to da planiranje zavisi od specifičnosti zahteva kao i ostalih muzejskih aktivnosti.