O nama

POSETITE BEOGRADSKI MUZEJ ILUZIJA!

Istražite svet iluzija, doživite nemoguće i ne zaboravite da ponesete svoj omiljeni fotoaparat! Nudimo Vam intrigantno čulno i edukativno iskustvo sa pregršt novih, zanimljivih i još neviđenih iluzija!

Muzej iluzija predstavlja najveći muzejski franšizni lanac na svetu koji je do početka 2021. godine otvoren u 30 svetskih gradova. Prostire se na 3 nivoa i poseduje mnoštvo naučnih eksponata, od kojih je većina interaktivna.

Otvaramo prostor za izlet u svet koji očarava sve generacije!

Svet koji predstavlja savršeno mesto za nova iskustva i uživanje s prijateljima ili porodicom.

Posetite nas i budite sigurni da nećete verovati sopstvenim očima jer će Vam svet iluzija poljuljati poverenje u čula. Ne propustite priliku da naučite ponešto o percepciji, ljudskom mozgu i saznate više o naukama poput optike, geometrije, biologije i psihologije. Nakon posete Muzeju ćete razumeti zašto Vaše oči vide stvari koje mozak ne razume.

Hrabro uskočite u vrtlog iluzije koju stvara Vortex tunel. Vortex će Vas potpuno izbezumiti i naterati da se svojski borite u napredovanju kroz rotirajući cilindar i nastojanju da napravite svaki sledeći korak po potpuno ravnoj i stabilnoj površini.

Odigrajte partiju pokera sa svojih 5 klonova, uživajte u zbirci holograma ili poslužite nečiju glavu na tanjiru! Izgubite se u beskonačnoj sobi, istražite odnose veličina i fotografišite se u svim, ali baš u svim nemogućim pozama!

Odvažite se da zakoračite u svet iluzija koji Vas neće ostaviti ravnodušnim i podsetite se da su pretpostavke koje imamo o svetu koji nas okružuje ponekad zaista samo – pretpostavke.

Na samom kraju se zaustavite u pametnom šopu – prostoru sa didaktičkim igrama i mozgalicama i ponesite sa sobom sećanje na nezaboravan doživljaj!