Pametni kutak

Igre koje će vas raspametiti i opametiti!

Muzeja iluzija u okviru izložbenog prostora poseduje i pametni kutak u kome posetioci svih uzrasta mogu da se igraju, takmiče i uče. Pametni kutak podstiče učenje i zabavu kroz koncept Dilema igrica – drvenih mozgalica koje razvijaju kognitivne sposobnosti i ovaj kutak pretvaraju u pravi fitnes centar za mozak.

Jedinstvene dilema igrice prilagođene su svim uzrastima i predstavljaju novinu u oblasti razvojno – obrazovnog procesa te mogu poslužiti kao didaktičko pomagalo u okviru školske nastave na predmetima poput matematike, fizike, informatike itd.

Kvalitet mozgalica prepoznat je i uvažen od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja te svoje posetioce – posebno one mlađe, vodimo kroz Dilema svet i kroz igru ih učimo kako da ostvare svoj potencijal i donose bolje odluke.

Izrađene od prirodnog drveta visokog kvaliteta i premazane netoksičnim bojama, ove igrice bezbedne su kako za odrasle, tako i za najmlađe. Didaktičke igrice na inovativan način pospešuju kognitivne i prostorne sposobnosti, organizacione veštine kao i logičko zaključivanje, razvijaju kreativnost i razmišljanje van okvira.

Ukoliko želite nekome da darujete dilema slagalice, možete ih kupiti u našem pametnom šopu!