Poklon paketi

U dilemi ste šta pokloniti partneru/ klijentu?

Budite originalni i odaberite poklon koji će biti razlog za osmeh Vaših saradnika i pokretač zabave u krugu najbližih. Obradujte poslovne partnere graviranim personalizovanim poklonom; darujte kolegama popularnu društvenu igru ili poklonite zaposlenima autentičnu mozgalicu iz širokog asortimana dilema igrica. Dilema program nepresušan je izvor ideja za sve vrste poklona!

Dilema igrice spadaju u kategoriju didaktičkih igrica koje pospešuju koncentraciju, fleksibilnost, kognitivne i organizacione veštine kao i logičko razmišljanje, što ih čini idealnom zabavom za sive ćelije i pravim poklonom za kvalitetno provedeno vreme.

Izrađene od visokokvalitetnog ekološkog drveta i premazane prirodnim bojama, misaone slagalice pogodne su kako za odrasle, tako i za najmlađe.

Odaberite najatraktivniju među mnoštvom drvenih igrica, logičkog, matematičkog ili društvenog karaktera – od zagonetki do slagalica. Dodajte svoj pečat već zanimljivom poklonu gravirajući ga logotipom, sloganom ili porukom.

Za većinu ponuđenih igrica je moguće izvršiti gravuru te su iste pogodne za prilike brendiranja i mogu se poručiti zasebno, prema odabiru ili u okviru ponuđenih paketa.

Za više informacija posetite Muzej iluzija ili nas kontaktirajte putem mejla info@muzejiluzija.rs ili na telefon +381 63 611 911.