Proslave

Proslavite događaje na nesvakidašnji način!

Bilo da organizujete proslavu ili tematsku zabavu, jubilarni rođendan ili godišnjicu braka– okupite drage ljude i na originalan način ozvaničite bitne datume u Muzeju iluzija. Nudimo Vam mogućnost da samostalno kreirate program uz našu stručnu pomoć.

Muzej iluzija predstavlja pravi izbor za sve koji cene neobičnu arhitekturu, kulturu sadržaja, zabavnu edukaciju i nesvakidašnju iluziju. Naše iskustvo i stručnost rezultirali su osmišljavanjem, organizacijom i realizacijom niza svečanih događanja i tematskih proslava.

Skupa ćemo prilagoditi programe po Vašoj želji za različite svečanosti poput proslava godišnjica mature, grupnih rođendana, poslovnih unapređenja, veridbi i ostalih prilika koje želite da podelite sa Vašim najdražima!

Muzejski prostor i eksponati prikladni su za tematska okupljanja, a prilagođene prostorije osiguravaju odličnu pojavnost na društvenim mrežama već tokom samog događaja. Naš stručni tim će na Vaš zahtev obezbediti mikrofon, projektor, rasvetu, muziku ili organizovati ketering – u zavisnosti od Vaših potreba i po želji obezbediti ekskluzivan prostor samo za Vas i Vaše zvanice.

Ponudite prijateljima ili saradnicima potpuno novi doživljaj! Odvažite se da odaberete neočekivano!

Molimo Vas da željeni termin rezervišete najkasnije četrnaest (14) dana unapred, s obzirom na to da planiranje zavisi od ostalih muzejskih aktivnosti.

Za informacije i rezervacije nas kontaktirajte putem mejla info@muzejiluzija.rs ili na +381 63 611 911.