Stručno vođstvo

Dođite i istražite svet iluzija uz pomoć naših stručnih vodiča!

Izdvojite sat vremena da obiđete interaktivnu muzejsku postavku, napravite nesvakidašnje fotografije i naučite nešto novo o naukama koje se skrivaju iza eksponata!

Uz naše stručno vođstvo saznaćete nešto novo o percepciji i svetu koji nas okružuje. Naši vodiči pomoći će Vam da zavirite sa druge strane iluzije i otkriti priču koja se skriva iza naših eksponata. Trikovi za fotografisanje predstavljaće poseban doživljaj, a sa sobom možete poneti uspomene za pamćenje. Zato okupite prijatelje ili porodicu i organizujte posetu Muzeju iluzija!

U ponudi imamo stručno vođstvo u trajanju od jednog sata (1h) koje uključuje razgledanje muzeja, pomoć pri fotografisanju i pregršt naučnih informacija koje će svakog ostaviti bez teksta! Naš stručni vodič će Vas povesti u iluzionističku avanturu nakon koje ćete na drugi način razmišljati o stvarima koje se nalaze u Vašem svakodnevnom okruženju.

Molimo vas da stručno vođstvo rezervišete minimum sedam (7) dana unapred, s obzirom na to da planiranje zavisi od raspoloživosti termina kao i ostalih muzejskih aktivnosti.

Cena stručnog vođstva iznosi 3500, 00 RSD.

Za informacije i najave grupa molimo da nas kontaktirate putem mejla: info@muzejiluzija.rs ili na telefon +381 63 611 911.